Ειδικά Προγράμματα

Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης – Train the Trainer

Free
TTT77_April_2021_WebImage

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

(ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕΠ/CYQF/EQF5)

Οι εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Κύπρου και την αύξηση της παραγωγικότητας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης ούτως ώστε να πιστοποιηθούν με βάση το πρότυπο της ΑνΑΔ «Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης, Επίπεδο 5».

Στο πλαίσιο του προγράμματος οι εκπαιδευτές θα αναπτύξουν γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις ώστε να εντοπίζουν ανάγκες κατάρτισης, να σχεδιάζουν αποτελεσματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, να τα υλοποιούν και να τα αξιολογούν.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε:

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε άμπειρους και νέους εκπαιδευτές σε οποιοδήποτε θεματικό πεδίο ή στελέχη εταιρειών/επιχειρήσεων/οργανισμών που έχουν εμπειρία στην εκπαίδευση και θέλουν να αποκτήσουν την πιστοποίηση του Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης – Επίπεδο 5 (με βάση το σχετικό Πρότυπο).

Το ΑΤΙ είναι πιστοποιημένο κέντρο αξιολόγησης (ΚΑΕΠ) της ΑνΑΔ και οργανώνει τις σχετικές εξετάσεις πιστοποίησης. Μέχρι τώρα επιτυχία 100%.

Το Πρόγραμμα θα διεξαχθεί με μικτή εκπαίδευση: ηλεκτρονικά μέσω zoom και κατά πρόσωπο (εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες)

Πληροφορίες διοργάνωσης

Ημερομηνίες:

ΖΟΟΜ: 19, 26 Απριλίου, 6, 11, 18, 25 Μαΐου, 1, 8, 15, 22, 29 Ιουνίου, 6, 8 Ιουλίου 2021

ΑΤΙ: 13 & 15 Ιουλίου 2021

Ώρες εκπαίδευσης:

09:00 – 14:00 (τις περισσότερες ημέρες)

Διάρκεια:

77 ώρες

Μέθοδος και Χώρος Εκπαίδευσης:

Μικτή μέθοδος μέσω zoom (online) και κατά πρόσωπο

Λεωφόρος Λάρνακος 22, γραφ. 201, 2101, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Συμμετοχή

** Τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής: 12/04/2021 ** 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 22 253601

Εκπαιδεύτρια

Λία Καλλίδου Έλληνα

Κόστος

Δικαιούχοι ΑΝΑΔ

Τιμή
Επιχορήγηση
Κόστος
€ 1909 (+ ΦΠΑ) € 1309 € 600 (+ ΦΠΑ)

Ειδικές τιμές σε μη δικαιούχους της επιχορήγησης

Πρόγραμμα Φόρμα Εγγραφής

Φόρμα Εγγραφής

Συμπληρώστε την αίτηση πιο κάτω για να κρατήσετε τις θέσεις σας!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας!


Course Features

  • Students 0 student
  • Max Students1000
  • Duration77 hour
  • Skill levelall
  • LanguageΕλληνικά
  • Re-take courseN/A
Curriculum is empty

Instructor

User Avatar
Λία Καλλίδου - Έλληνα

Η Λία Καλλίδου - Έλληνα με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στην πολιτική κοινωνιολογία από το London School of Economics (LSE), ασχολείται για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση ενηλίκων, εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε Δήμους, δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Είναι ίσως μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», με εκατοντάδες εκπαιδευόμενους στο ενεργητικό της, τους οποίους έχει οδηγήσει με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΑνΑΔ. Την εμπιστεύονται πέρα από τους εκατοντάδες ιδιώτες, εταιρείες όπως η Deloitte, PWC, KPMG, CYTA, Ελληνική Τράπεζα, Αρτοποιεία Ζορπά, Βρετανική πρεσβεία κ.α. Η Λία στην πολύχρονη διαδρομή της στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, έχει ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως η εταιρική επικοινωνία (εσωτερική και εξωτερική), η εξυπηρέτηση πελατών/επιβατών, η διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, τα θέματα ισότητας στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης καθώς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό/διεθνές αλλά και τοπικό περιβάλλον με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Η Λία Καλλίδου - Έλληνα είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του ΑΤΙseminar.

Related Courses