Προηγούμενα Σεμινάρια

Healthcare Customer Service

Untitled design (6)

HEALTHCARE CUSTOMER SERVICE

Η εξυπηρέτηση των πελατών στις μέρες μας έχει αναχθεί σε επιστήμη και σαφώς επεκτείνεται στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Η ικανοποίηση των πελατών παίζει σημαντικό ρόλο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της υγειονομικής περίθαλψης. Δεν είναι μόνο ο κορυφαίος δείκτης για τη μέτρηση της εμπιστοσύνης των πελατών, τον εντοπισμό δυσαρεστημένων πελατών και την αύξηση των εσόδων. Είναι επίσης ένα βασικό σημείο διαφοροποίησης που βοηθά τον κάθε οργανισμό στο χώρο της υγείας να προσελκύσει νέους πελάτες στο ανταγωνιστικό αυτό επιχειρηματικό περιβάλλον και κυρίως να τους διατηρήσει. Για το λόγο αυτό ο όρος «πελάτης» επεκτείνεται πέρα από τον ασθενή και εφαρμόζεται στα μέλη της οικογένειας του και γενικά τους οικείους του.

Ο φορείς των υπηρεσιών υγείας λειτουργούν σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου οι καλές σχέσεις με τους πελάτες και το κοινό είναι υψίστης σημασίας.

“Οι επαγγελματίες της υγείας που θα συμμετέχουν σε αυτή την εκπαίδευση θα ασκηθούν στο πως θα αξιολογούν και βελτιώνουν την ικανότητα εξυπηρέτησης των ασθενών/πελατών τους και την ικανοποίηση των ασθενών, προκειμένου να κτιστεί η επιτυχία και η φήμη του οργανισμού στον οποίο εργάζονται , προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία του πελάτη.”

Το εργαστήριο απευθύνεται σε:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που έρχονται σε άμεση επαφή ( προσωπικά ή τηλεφωνικά ) με ασθενείς/ πελάτες ή τους οικείους τους. Στους επαγγελματίες υγείας συμπεριλαμβάνονται γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό ή άτομα τα οποία εργάζονται στην υποδοχή ή το τηλεφωνικό κέντρο νοσηλευτηρίων, κλινικών και κέντρων αποκατάστασης και έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τους πελάτες.

Πληροφορίες διοργάνωσης

Ημερομηνίες

14 & 15 Φεβρουαρίου 2019, 08.30 – 16.30

Διάρκεια

14ώρες

Τοποθεσία

ATI, Λεωφ. Νίκης και Κάστορος 1, Ακρόπολη, Λευκωσία

Συμμετοχή

** Τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής: 01/02/2019 ** 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 22 253601

Εκπαιδεύτρια

Λία Καλλίδου – Έλληνα

Κόστος

Δικαιούχοι ΑΝΑΔ

Τιμή
Επιχορήγηση
Κόστος
€ 298 ( + ΦΠΑ) € 168 € 130 ( + ΦΠΑ)

Ειδικές τιμές σε μη δικαιούχους της επιχορήγησης

Πρόγαμμα 'Εντυπη Αίτηση Εγγραφής

Φόρμα Εγγραφής

Συμπληρώστε την αίτηση πιο κάτω για να κρατήσετε τις θέσεις σας!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας!


 

Course Features

  • Students
  • Duration14 hour
  • Skill levelall
  • LanguageΕλληνικά
  • Re-take courseN/A
Curriculum is empty

Instructor

User Avatar
Λία Καλλίδου - Έλληνα

Η Λία Καλλίδου - Έλληνα με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στην πολιτική κοινωνιολογία από το London School of Economics (LSE), ασχολείται για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση ενηλίκων, εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε Δήμους, δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Είναι ίσως μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», με εκατοντάδες εκπαιδευόμενους στο ενεργητικό της, τους οποίους έχει οδηγήσει με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΑνΑΔ. Την εμπιστεύονται πέρα από τους εκατοντάδες ιδιώτες, εταιρείες όπως η Deloitte, PWC, KPMG, CYTA, Ελληνική Τράπεζα, Αρτοποιεία Ζορπά, Βρετανική πρεσβεία κ.α. Η Λία στην πολύχρονη διαδρομή της στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, έχει ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως η εταιρική επικοινωνία (εσωτερική και εξωτερική), η εξυπηρέτηση πελατών/επιβατών, η διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, τα θέματα ισότητας στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης καθώς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό/διεθνές αλλά και τοπικό περιβάλλον με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Η Λία Καλλίδου - Έλληνα είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του ΑΤΙseminar.

Related Courses