Προσφερόμενα Σεμινάρια

ΙΑΤΑ Dangerous Goods Regulations, Κατηγορία 6 (RECURRENT)

dangerous-goods

Πολύ-επιχειρησιακό πρόγραμμα επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ.

Ανανεώστε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη συσκευασία και τη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της ICAO και τους Κανονισμούς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων της IATA (DGR). Στο τριήμερο αυτό πρόγραμμα, θα εξετάσετε την ταξινόμηση και την ταυτοποίηση των επικίνδυνων εμπορευμάτων και θα μάθετε πώς να συμπληρώνετε την απαραίτητη τεκμηρίωση, τη σήμανση, την επισήμανση και τη συσκευασία των αποστολών, καθώς και για τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση συμβάντος ή ατυχήματος.

To ATI ως το μοναδικό ΙΑΤΑ Accredited School και το μοναδικό επίσης ICAO/FIATA Accredited School θα σας εφοδιάσει με την πιστοποίηση που θα επιλέξετε, αφού φυσικά περάσετε με επιτυχία τις σχετικές εξετάσεις.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε:

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε εξειδικευμένα άτομα σε τεχνικές/εποπτικές/διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία των αερομεταφορών (cargo agents, freight forwarders, αεροπορικές εταιρείες, airport handling agents, ταχυδρομικές υπηρεσίες (και couriers), ναυτιλιακές εταιρείες

Πληροφορίες διοργάνωσης

Τοποθεσία

ATI, Λεωφ. Νίκης και Κάστορος 1, Ακρόπολη, Λευκωσία

Συμμετοχή

Περιορισμένος αριθμός ατόμων

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 22 253601

Εκπαιδευτές

Πάμπος Νικολαΐδης & Αριστοτέλης Χριστοδούλου

Κόστος

Δικαιούχοι ΑΝΑΔ

Τιμή
Επιχορήγηση
Κόστος
€457 ( + ΦΠΑ) € 357 € 100 ( + ΦΠΑ)

Μη Δικαιούχοι ΑΝΑΔ – Ειδικές Τιμές

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο μας;

Συμπληρώστε την αίτηση πιο κάτω για να επικοινωνήσουμε μαζί σας!


Course Features

  • Students
  • Duration0 week
  • Skill levelall
  • LanguageΕλληνικά
  • Re-take courseN/A
Curriculum is empty

Instructor

User Avatar
Αριστοτέλης Χριστοδούλου

Ο Αριστοτέλης Χριστοδούλου είναι εκπαιδευτής στο Aviation & Tourism Institute από το 2016.
Επί του παρόντος είναι υπεύθυνος των προγραμμάτων IATA/FIATA Cargo Introductory Course, IATA/FIATA Dangerous Goods Initial/Recurrent και Airport Ramp Services.
Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε θέσεις κλειδιά στον τομέα του τουρισμού και της αεροπορίας αποκτώντας έτσι σημαντική εμπειρία στον τομέα αυτό. Συγκεκριμένα τελειώνοντας τις σπουδές του έχει εργαστεί ως υπεύθυνος βάρδιας στην LGS Handling στο αεροδρόμιο Πάφου, ως υπάλληλος υποδοχής στο Eleni Village, ως υπεύθυνος εστιατορίου και μετέπειτα ώς υπεύθυνος ξενοδοχείου στο Panarety Paphos Resort στην Πάφο.
Είναι κάτοχος πτυχίου PPL (Ιδιωτική άδεια χειριστή αεροσκαφών) από το Griffon Aviation και κάτοχος διπλώματος Υπηρεσιών Αεροδρομίου για σωστή λειτουργία του αεροδρομίου, καθώς και διπλώματος της IATA/ ICAO – FIATA για επικίνδυνα φορτία κατηγορίας 6. Κατέχει επίσης το δίπλωμα ξενοδοχείων και τουρισμού της IATA/ UFTAA.

Related Courses