Προηγούμενα Σεμινάρια

Train the Trainer- Εκπαίδευση Εκπαιδευτών (για μη έμπειρους εκπαιδευτές)

TTT77_June2020.pptx

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

(ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΕΠ/CYQF/EQF5)

Οι εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Κύπρου και την αύξηση της παραγωγικότητας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης ούτως ώστε να πιστοποιηθούν με βάση το πρότυπο της ΑνΑΔ «Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης, Επίπεδο 5».

Στο πλαίσιο του προγράμματος οι εκπαιδευτές θα αναπτύξουν γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις ώστε να εντοπίζουν ανάγκες κατάρτισης, να σχεδιάζουν αποτελεσματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, να τα υλοποιούν και να τα αξιολογούν.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε:

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε άπειρους και νέους εκπαιδευτές σε οποιοδήποτε θεματικό πεδίο ή στελέχη εταιρειών/ επιχειρήσεων/ οργανισμών που δεν έχουν εμπειρία στην εκπαίδευση και θέλουν να αποκτήσουν την πιστοποίηση του Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης-Επίπεδο 5 (με βάση το σχετικό πρότυπο της ΑνΑΔ) .

Το ΑΤΙ, είναι πιστοποιημένο κέντρο αξιολόγησης (ΚΑΕΠ) της ΑνΑΔ και οργανώνει τις σχετικές εξετάσεις πιστοποίησης. Μέχρι τώρα επιτυχία 100%.

Πληροφορίες διοργάνωσης

Ημερομηνίες

5, 11, 16, 22, 25 και Ιουνίου, 6, 8, 13, 15, 20 και 22 Ιουλίου 2020

Ώρες εκπαίδευσης : 8:30- 16:30 (τις περισσότερες μέρες)

Διάρκεια

77 ώρες

Τοποθεσία

ATI, Λεωφ. Νίκης και Κάστορος 1, Ακρόπολη, Λευκωσία

Σε περίπτωση που συνεχιστούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, η εκπαίδευση θα γίνει ηλεκτρονικά – e-learning

Συμμετοχή

** Τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής: 29/04/2020 ** 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 22 253601

Εκπαιδεύτρια

Λία Καλλίδου – Έλληνα

Κόστος

Δικαιούχοι ΑΝΑΔ
Τιμή Επιχορήγηση Κόστος
€ 1909 ( + ΦΠΑ) € 1309 € 600 ( + ΦΠΑ)
Για μη δικαιούχους επιχορήγησης ειδικές τιμές

Πρόγραμμα

Φόρμα Εγγραφής

Φόρμα Εγγραφής

Συμπληρώστε την αίτηση πιο κάτω για να κρατήσετε τις θέσεις σας!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας!


Course Features

  • Students
  • Duration12 week
  • Skill levelall
  • LanguageGreek
  • Re-take courseN/A
Curriculum is empty

Instructor

User Avatar
Λία Καλλίδου - Έλληνα

Η Λία Καλλίδου - Έλληνα με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στην πολιτική κοινωνιολογία από το London School of Economics (LSE), ασχολείται για πολλά χρόνια με την εκπαίδευση ενηλίκων, εκπαιδεύοντας εργαζόμενους σε Δήμους, δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικές εταιρείες. Είναι ίσως μία από τις πιο έμπειρες εκπαιδεύτριες στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», με εκατοντάδες εκπαιδευόμενους στο ενεργητικό της, τους οποίους έχει οδηγήσει με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΑνΑΔ. Την εμπιστεύονται πέρα από τους εκατοντάδες ιδιώτες, εταιρείες όπως η Deloitte, PWC, KPMG, CYTA, Ελληνική Τράπεζα, Αρτοποιεία Ζορπά, Βρετανική πρεσβεία κ.α. Η Λία στην πολύχρονη διαδρομή της στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, έχει ασχοληθεί και με άλλα θέματα όπως η εταιρική επικοινωνία (εσωτερική και εξωτερική), η εξυπηρέτηση πελατών/επιβατών, η διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, τα θέματα ισότητας στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Έχει συνεργαστεί με την Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης καθώς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικό/διεθνές αλλά και τοπικό περιβάλλον με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Η Λία Καλλίδου - Έλληνα είναι η Διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του ΑΤΙseminar.

Related Courses