Προηγούμενα Σεμινάρια

Βασική εκπαίδευση Shiatsu: Θεωρητική ανάλυση, πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση

Shiatsu_Website_November_

Βασική εκπαίδευση Shiatsu: Θεωρητική ανάλυση, πρακτική εφαμογή και εξάσκηση

To Shiatsu ανήκει (με βάση τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης) στις συμπληρωματικές αγωγές υγείας: δεν υποκαθιστά την ιατρική βοήθεια, αλλά μπορεί να συνεισφέρει πολλά, παράλληλα με αυτή, στην ποιότητα ζωής και κυρίως στην πρόληψη των προβλημάτων υγείας.

Η ανάγκη εκπαίδευσης στη συγκεκριμένη τεχνική, προκύπτει από το αυξανόμενο ενδιαφέρον των ασθενών για τη χρήση φυσικών θεραπευτικών τεχνικών και αγωγών, χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Ταυτόχρονα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τους επαγγελματίες υγείας και φυσικοθεραπευτές για εκπαίδευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία στους ενδιαφερόμενους.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας και φυσικοθεραπευτές που επιθυμούν να εξοικειωθούν με το περιεχόμενο και τις απαιτήσεις της Εναλλακτικής Θεραπείας του Shiatsu και γενικότερα με όσους ασχολούνται με την υγεία του ανθρώπου και τη γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο. Ειδικότερα:

    • Φυσιοθεραπευτές
    • Ιατρικό και Παραϊατρικό Προσωπικκό
    • Θεραπευτές
    • Νοσηλευτές
    • Άλλους που εργάζονται στον τομέα της υγείας

 

Πληροφορίες διοργάνωσης:

Ημερομηνίες:

12, 13, 16 & 17 Νοεμβρίου 2020

Διάρκεια:

22 ώρες

Τοποθεσία:

ATIseminar – Λεωφόρος Λάρνακος 22, γρ. 201, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Εκπαιδευτής:

Προκόπης Προκοπίου

Κόστος:

Δικαιούχοι ΑΝΑΔ
Τιμή Επιχορήγηση Κόστος
€ 414 (+ΦΠΑ) € 264 € 150 (+ΦΠΑ)
Για μη δικαιούχους επιχορήγησης ειδικές τιμές
Πρόγραμμα Φόρμα Εγγραφής

Φόρμα Εγγραφής

Συμπληρώστε την αίτηση πιο κάτω για να κρατήσετε τις θέσεις σας!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας!


Course Features

 • Students
 • Duration4 day
 • Skill levelall
 • LanguageGreek
 • Re-take courseN/A
Curriculum is empty

Instructor

User Avatar
Προκόπης Προκοπίου

Ο Προκόπης Προκοπίου γεννήθηκε στο κατεχόμενο χωριό Τρεμετουσιά και έζησε εκεί μέχρι τα δεκατρία του χρόνια. Μετά την Τουρκική εισβολή το 1974, έζησε στην Αραδίππου στη Λάρνακα, όπου στα εικοσιδύο του χρόνια παντρεύτηκε και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Τον Σεμπτέβριο του 1998 ξεκίνησε μαθήματα στην Εσωτερική Θεραπευτική – Χειροπλαστική στην Ελλάδα και το 2001 ξεκίνησε το πρώτο Γραφείο του στην Λάρνακα . Το Νοέμβριο του 2002 ξεκίνησε και το δεύτερο του γραφείο στην Λευκωσία.

Έχει σπουδάσει Σιάτσου, Αρωματοθεραπεία, Ρεφλεξολογία, Βοτανοθεραπεία, Χειρομάλαξη (Μασάζ) και έχει μυηθεί στην Συμπαντική Ενέργεια (Reiki). Το Σεπτέμβριο του 2015 έχει αποδεχτεί και τον τίτλο Reiki Master Practitioner/Teacher. Έκανε επίσης την πρακτική του εξάσκηση για να αποδεχτεί το Τίτλο του Δασκάλου για να μπορεί να διδάξει και να Μυήσει και άλλους Συνανθρώπους μας.

Τον Ιούνιο του 2014 ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια για να μεταδώσει τη θέληση για τη ζωή και να βοηθήσει όσους θέλουν να ξαναβρούν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με το Υποσυνείδητο και να μεταφέρει στους ανθρώπους τη δύναμη να το καθαρίσουν και να το προγραμματισουν ξανά με νέες επιλογές. Έχει στο ενεργητικό του πάνω από χίλιες ώρες σεμιναρίων και διαλέξεων σε διάφορα θέματα, αλλά κυρίως για την αυτοβελτίωση και την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου.

Έχει ξεκινήσει μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Προπονητική Ζωής για να εδραιώσει την κατάρτισή του και να μπορεί να βοηθήσει καλύτερα τους συνανθρώπους του.

Είναι Προπονητής Προσωπικής Αυτοβελτίωσης και Δάσκαλος Πνευματικής Ισορροπίας. Είναι Μέλος στον Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Μάλαξης & Εναλλακτικών Θεραπευτών με αριθμό Μέλους 216.

Είναι ο Ιδρυτής της Διαδικτυακής Κοινότητας NetLive WebSeminars. ΠΤο NetLive WebSeminars δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα σεμιναρίων πλούσιας θεματολογίας, τα οποία ο μπορούν να παρακολουθηθούν ζωντανά και παρέχουν την ευκαιρία συζήτησηςμε τον εισηγητή και την υποβολή ερωτήσεων και αποριών.

Είναι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Από το 2001 μέχρι και σήμερα έχει αφιερώσει την ζωή του στην υπηρεσία του ανθρώπινου πόνου και προσπαθεί να θεραπεύει τον κόσμο μόνο με τα χέρια του και την ενέργειά του, προσφέροντας αληθινή αγάπη προς το συνάνθρωπό του.

Related Courses