Είπαν για εμάς

Κυριακος Αλεξανδρου
  Από την συνολική μου εμπειρία στο Α.Τ.Ι μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που είχα εξαρχής. Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης κυμαίνεται σε πολύ ψηλά επίπεδα. Ο κάθε στόχος που τίθεται, επιτυγχάνεται με την συνεχή βοήθεια των εκπαιδευτών και φυσικά της κ. Έλληνα. Η κ. Έλληνα είναι μια πλήρως καταρτισμένη και εξειδικευμένη επαγγελματίας στο αντικείμενο της, που μπορεί να μεταφέρει με επιτυχία γνώσεις και δεξιότητες, δημιουργώντας ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Πέραν από την αυτήν καθαυτή εκπαίδευση που είχα την ευκαιρία να λάβω από το ΑΤΙ, αυτό που μου μένει περισσότερο είναι η συνεχής στήριξη και καθοδήγηση της επαγγελματικής μου πορείας ακόμα και μήνες μετά από το σεμινάριο που είχα παρακολουθήσει. Αποτελεί ίσως μία από τις ελάχιστες υπηρεσίες στον τόπο μας που σου προσφέρουν πολύ περισσότερα από όσα σου υπόσχονται.  
Μαρια Ευαγγελου
  Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε κάνει την εμφάνιση του ο κατάλληλος δάσκαλος. Ο κατάλληλος εκπαιδευτής για μένα ήταν η Λία Έλληνα και το σεμινάριο Train the Trainer. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί της συνειδητοποίησα ό,τι είχα πολλά να μάθω. Με ενέπνευσε. Σημαδιακή γνωριμία και εκπαίδευση, άψογη και επαγγελματική διεκπεραίωση, μα πάνω από όλα ανθρώπινη. Ο άνθρωπος μετρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και για αυτό κάνει ξεχωριστή την συγκεκριμένη εκπαίδευση. Ευχαριστώ την Λία Έλληνα μέσα από την καρδιά μου!!!  
Μαρια Τσαγγαριδου
  Έντονη και ενδυναμωτική εμπειρία, όσο αφορά την ενίσχυση των γνώσεων αλλά και της αυτοπεποίθησης των ενδιαφερόμενων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, στο Aviation & Tourism Institute, είναι το πρώτο βήμα για την ένταξη των μελλοντικών εκπαιδευτών στον επιχειρησιακό κόσμο της εκπαίδευσης.  
Δεσπω Παλλη
  Η επιλογή μου να εκπαιδευτώ στο ΑΤΙ ήταν συνειδητή. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που επικοινώνησα με την κα Λία Έλληνα αντιλήφθηκα ότι διαθέτει επαγγελματισμό, τεχνογνωσία και διάθεση να μεταδώσει απλόχερα τις γνώσεις και τις εμπειρίες της. Πραγματικά, επιβεβαίωσα όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά και συμπεριφορές της, όταν τη βίωσα στην τάξη και μετέπειτα όταν ακούραστα και με κέφι με υποστήριξε να πετύχω το στόχο μου και να αποκτήσω το επαγγελματικό προσόν του Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης. Ευχαριστίες λοιπόν τόσο στην κα Έλληνα όσο και στους συνεργάτες της στο ΑΤΙ, για το έργο που επιτελούν, γιατί είναι επαγγελματίες και αγαπούν αυτό που κάνουν.  
Νατασα Αντρεου
  Η εκπαιδευτική μου εμπειρία στο ΑΤΙ ήταν εξαιρετική. Καταρχήν υπήρξε μια ολοκληρωμένη κάλυψη του περιεχομένου με πρακτικά παραδείγματα της εκπαίδευσης η οποία ήταν πολύ ικανοποιητική με βάση τους στόχους του συγκεκριμένου σεμιναρίου. Πέραν όμως από την κάλυψη του περιεχομένου, θεωρώ ότι, η εκπαιδεύτρια κ. Λία Έλληνα ήταν πολύ υποστηρικτική και ευέλικτη με βάση τις ατομικές ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό στο συγκεκριμένο σεμινάριο. Η κ. Έλληνα είναι άτομο το οποίο έχει μεταδώσει επιτυχώς τις γνώσεις και εμπειρίες της στο συγκεκριμένο υποστηρίζει και παρακινεί τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της κατάρτισης. Η κ. Έλληνα έχει διαθέσει γενναιόδωρα άπλετο χρόνο και υποστήριξη στους συμμετέχοντες πέραν από την προκαθορισμένη διάρκεια του προγράμματος.  
George Georgiou
  I have attended the seminar Train the Trainer at the ATI premises in May 2018, following the need to acquire the diploma of a trainer of HRDA ( ANAD). I must admit that the seminar presented by Mrs. Lia Kallidou exceeded my expectations. It made the exam for the acquisition of the diploma of the Trainer by ANAD look very easy and I passed with a high grade. I would like to thank Mrs Kallidou for her professionalism and her patience with me.  
Esmeralda Lamaj
  Εξαιρετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με βιωματικό τρόπο και μέσα διδασκαλίας. Μια καταπληκτική εμπειρία που προσφέρει ουσιαστικές γνώσεις σε ένα υπέροχο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με αξιαγάπητους ανθρώπους όπως η εκπαιδεύτρια μας Λία Καλλίδου Έλληνα αλλά και το προσωπικό του εκπαιδευτικού κέντρου που το πλαισιώνουν. Ξεπεράστηκε κάθε προσδοκία μου από πλευράς ενδιαφέροντος, ποιότητας και υποστήριξης. Κάθε μάθημα και μια ευχάριστη έκπληξη! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους αναζητούν προσωπική ανέλιξη στο ταξίδι της γνώσης!  
Γεωργια Στυλιανιδου
  Όση εμπειρία και να έχεις στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων πάντα υπάρχει περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης και ανάπτυξης. Θέλω να ευχαριστήσω τη Λία Έλληνα που μου το ξαναθύμησε, μέσα από το πρόγραμμα που παρακολούθησα πρόσφατα στο ATI “Train the Trainer” και τη διαδικασία πιστοποίησης από την ΑΝΑΔ. Πέραν από το εξαιρετικό περιεχόμενο και οργάνωση του προγράμματος, θέλω να σταθώ στο προσωπικό ενδιαφέρον και δέσμευση της Λίας, ως εκπαιδεύτριας, για επιτυχία του στόχου κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε άτομο που θέλει να επενδύσει στην πιστοποίηση του ως εκπαιδευτής.  
Σακης Παπασωτηριου
  Κρίνω απαραίτητο και αναγκαίο να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα την κ. Λία Καλλίδου-‘Ελληνα και την κ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου για τον εξαιρετικό τρόπο που μας παρουσίασαν και εκπαίδευσαν στο σεμινάριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ που έγινε στο ΑΤΙ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή εξέταση και πιστοποίηση της ΑΝΑΔ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους ενδιαφερομένους.  
Κυριακος Παρπουνας
  Aνεξάρτητα από το πόσο έμπειρος ή άπειρος είναι κάποιος στην εκπαίδευση ενηλίκων, ή πόσο καλά ξέρει το αντικείμενο ή τα αντικείμενα που θέλει να διδάσκει, η πιστοποίηση ως εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ απαιτεί ειδική προετοιμασία. Η προετοιμασία και η υποστήριξη που προσφέρει το εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΑΤΙ σε αυτή την προσπάθεια είναι στοχευμένη και αποτελεσματική. Η διαδικασία της αξιολόγησης και της εξέτασης γίνεται εύκολα και χωρίς άγχος γιατί έχεις ότι χρειάζεται για να ανταποκριθείς. Η βοήθεια των ανθρώπων στο ΑΤΙ και ειδικά η υποστήριξη από την κ. Λία Καλλίδου, είναι υποδειγματική. Την ίδια ώρα, γνωρίζεις υπέροχους συνεργάτες-συναδέλφους εκπαιδευτές, διευρύνοντας τις επαφές σου. Παίρνεις μαζί σου στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στην πορεία σου ως εκπαιδευτής στη συνέχεια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν θέλετε πραγματικά όχι απλά να περάσετε την εξέταση (που θα την περάσετε σίγουρα), αλλά να κερδίσετε χρήσιμα εφόδια για τη συνέχεια.  
Χρυσοστομος Καλος
  Πρόσφατα είχα τη τύχη να παρακολουθήσω το σεμινάριο «Train the Trainer» στο Aviation and Tourism Institute. Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν η προσέγγιση των παραμέτρων επιτυχούς εκπαίδευσης και παρουσίασης. Το συγκεκριμένο σεμινάριο που προσφέρεται από ATI, ξεχωρίζει καθώς παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο και εστιάζει στη πρακτική προσέγγιση μιας αποτελεσματικής εκπαίδευσης και παρουσίασης, με πρακτικές ασκήσεις μέσα από ατομικές παρουσιάσεις και τον εντοπισμό περιοχών βελτίωσης. Η επιτυχία του συγκεκριμένου σεμιναρίου οφείλεται στην εκπαιδεύτρια κ. Έλληνα που με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις στοχευμένες παρατηρήσεις της κατάφερα να βελτιώσω αδυναμίες και να υιοθετήσω στοιχεία που θα με βοηθήσουν στη προετοιμασία και εκτέλεση μιας σωστά δομημένης παρουσίασης. Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που είχα εξαρχής και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να καταρτιστεί στην εκπαίδευση ενηλίκων.  
Κυριακη Ψαλτη
  Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν για μένα μια μοναδική εμπειρία. Οι εκπαιδευτές καθώς και όλη η ομάδα οργάνωσης ήταν όλοι σπουδαίοι επαγγελματίες με αποτέλεσμα όλοι οι στόχοι του σεμιναρίου να επιτευχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η όλη διοργάνωση του σεμιναρίου επίσης ήταν άψογη. Το σπουδαιότερο όμως για μένα, κάτι που δεν βρίσκω σε πολλά από τα σεμινάρια που παρακολουθώ είναι η αμεσότητα και το φιλικό περιβάλλον που σε κάνουν να νιώθεις οικία και ευχάριστα. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι ολοκληρώνοντας το σεμινάριο ένιωσα ότι έκανα μια υπέροχη διαδρομή βιώνοντας ένα πολύ όμορφο «ταξίδι» από το οποίο αποκόμισα γνώσεις, εμπειρίες, ακόμη και καλούς φίλους!!  
Αγγέλα Ανδρέου
  Θα πρότεινα στον καθένα ανεπιφύλακτα την συμμετοχή στο προγραμμα « Εκπαίδευση Εκπαιδευτών». Εκτός από το εξαιρετικό περιεχόμενο και τις τεχνικές κατάρτισης που διδάσκονται καθόλη την διάρκεια του προγραμματος, η εκπαίδευση αποτελούσε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη ενδιαφέρον. Αυτό οφείλοταν καθαρά στην άριστη επαγγελματία και πολύ καλά καταρτισμένη εκπαιδεύτρια την κ. Λια! Μια γυναίκα αξιόλογη, γεμάτη εμπειρίες, μεταδοτικότητα, ανθρώπινη και πάντα προετοιμασμένη, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση γεμάτη καθοδήγηση και ασταμάτητο ενδιαφέρον. Δίπλα μας κάθε στιγμή, ακόμα και μετά από μήνες ολοκλήρωσης του προγράμματος, προετοιμάζοντας όλη την ομάδα για άριστα αποτελέσματα!! Λία μου σε ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστήριξη σου. Συνέχισε με τον ίδιο ζήλο το έργο σου.  
Παναγιωτης Σακκη
  Πρωτόγνωρη, καινοτόμα και μοναδική η εκπαιδευτική εμπειρία για την πιστοποίηση μέσα από την ΑΤΙ. Και αυτό δεν προέρχεται μόνο από τις άριστες εγκαταστάσεις και το πολύ οργανωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης, αλλά και από τον επαγγελματισμό και την προθυμία όλου του προσωπικού για να πετύχεις τον στόχο σου. Αφού αυτός είναι ο στόχος τους. Ευχαριστώ  
Νικος Χατζηχριστοφορου
  Θα ήθελα να σας συγχαρώ, για την άρτια και ολοκληρωμένη διαχείριση των εκπαιδευτικών σας προγραμμάτων. Η εκπαιδευτική μου εμπειρία στο ΑΤΙ ήταν πολύ σημαντική. Άριστη οργάνωση, πολύτιμες γνώσεις από τους καλύτερους!!!  
Antonia Kyriacou
  I would like to thank you also in writing for my attendance to the seminars: Train the Trainer, IATA DGR and for the Lithium Batteries. They were very insightful and interactive. Presentations were interesting, good slides and videos that kept us all engaged. A real eye-opener for us all! Presentations have always been something that I’ve been ‘told to do’ rather than wanted to do. After this course I actually feel like I would like to do a presentation! The instructors were very engaging trainers and covered a range of topics which appealed to everyone. I think everyone is going to take away some good action, and strongly recommend everyone to participate. Thank you and looking forward to attend to any other seminars you can offer us.  
Κυριακος Κυριακου
  Ήταν ένα πάρα πολύ αξιόλογη η εκπαιδευτική εμπειρία μου στο ΑΤΙ. Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων όλων των εκπαιδευομένων με την εμπειρία των εκπαιδευτών. Τελειώνοντας την εκπαίδευση είμασταν έτοιμοι για τους καινούργιους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους  
Ελενα Χατζηδημητριου
  Χαίρομαι πολύ που κατάφερα και έπεισα τον εαυτό μου να παρακολουθήσει το σεμινάριο ‘ Train the Trainer’ και που μέσα από το ΑΤΙ και συγκεκριμένα τη κ. Λία Καλλίδου έζησα ένα πρωτόγνωρο μαγευτικό ταξίδι γεμάτο από γνώσεις και καινούργιους φίλους. Μέσα από την εμπειρία μου αποκόμισα, ότι η εστιασμένη προσοχή στο κοινό και η αποκωδικοποίηση των διαφόρων μηνυμάτων του είναι στοιχεία καταλυτικά που κάθε επιτυχημένος εκπαιδευτής πρέπει να υιοθετήσει στη τακτική του. Κυρία Λία σε ευχαριστώ που αυτό μου το δίδαξες σε πράξη. Ανεπιφύλακτα θα παρότρυνα όποιον ενδιαφέρεται για την εν λόγω πιστοποίηση ή και για οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο να απευθυνθεί στο ΑΤΙ ως ένα αξιόλογο και αναβαθμισμένο κέντρο εκπαίδευσης.  
Νικολας Νικολαΐδης
  Φιλική επαγγελματική προσέγγιση, γνώση και αξιοπιστία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που αποτελούν τα εχέγγυα επιτυχίας του Aviation and Tourism Institute – ΑΤΙ. Χαρακτηριστικά τα οποία περιβάλλουν την εκπαίδευση η οποία προσφέρεται μέσω των προγραμμάτων τα οποία το ινστιτούτο προσεγμένα και εποικοδομητικά σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί. Ολοκληρώνοντας το “Train the Trainer” θεωρώ ότι ήταν η σοφότερη επιλογή για περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Ευχαριστώ θερμά.  
Γιωργος Κιτης
  Σωστά δομημένη εκπαίδευση, καλή εξυπηρέτηση, θετικό κλίμα και στήριξη μέχρι το τέλος της διαδικασίας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του ΑΤΙ. Η σωστή και επαγγελματική προσέγγιση που είχα στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο αποτέλεσαν βασικούς παράγοντες στην επιτυχή κατάληξη της εκπαίδευσης μου. Συστήνω το ΑΤΙ σε όποια ή όποιο ψάχνει μια αξιόπιστη λύση για τις εκπαιδευτικές του ανάγκες.  
Kyriakos Koutis
  I had the pleasure to attend ATI’s Train the Trainer Seminar took place March 2018, and through which I gained valuable knowledge and experience necessary for the related exam. Definitely the whole process, being under the professional care and guidance of Mrs. Ellina, assures only positive results. Also, the well organized and friendly atmosphere created the credentials for easy capturing the high-quality and useful training material. Professional support was provided both during and after the seminar sessions, guaranteeing success in the related exam. I strongly recommend this course to any potential trainer as being unique and truly beneficial for the devoted professionals!  
Σταύρος Σταύρου
  «Είχα την τύχη να επιλέξω το εκπαιδευτικό κέντρο ΑΤΙ για την συμμετοχή στο σεμινάριο “Train the Trainer”. Από την πρώτη φορά που επικοινώνησα με την κυρία Λία πίστεψα ότι έκανα την σωστή επιλογή και πράγματι αυτό αποδείχτηκε. Με επαγγελματισμό, οργάνωση, εξαίρετη προετοιμασία μας ‘προπόνησε’ κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς την εξέταση. Ενδιαφέρεται πραγματικά για την επιτυχία των μαθητών της και δεν διστάζει να προσθέσει ώρες για να γίνει κατορθωτή. Σε ευχαριστώ και εύχομαι πάντα επιτυχίες γιατί το αξίζεις!!!»  
Panayiotis Protopapas
  We had the pleasure to attend the Lithium Batteries Workshop training at ATI (Aviation & Tourism Institute) and we must admit that everything were perfect. Good organized facilities and excellent welcoming and hosting from Mr. Pampos, Mrs. Lia and of course the lecturer Aristotelis. The training itself was excellent as it covered major elements of the Lithium Batteries Handling and it was presented very thoroughly by the lecturer with presentation, demonstration and involvement of the trainees in the process. Also a lot of material given for future reference and guidance. Special thanks to the lecturer Aristotelis, for his excellent delivery and passion shown throughout the entire course. Aristotelis managed to keep the entire classroom fully engaged and passed all his knowledge on the matter very efficiently. Highly recommended Institute for Aviation Courses with value for money benefit for the attendees.  
Προκόπης Προκοπίου
  Με μεγάλη χαρά αλλά και με πλήρη εμπιστοσύνη στην εκπαιδεύτρια μας κυρία Λία Καλλίδου παρακολούθησα και εγώ το πρόγραμμα της για την προετοιμασία για πιστοποίηση του προσόντος «Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης». Το ενδιαφέρον και η δέσμευση της Λίας, ως εκπαιδεύτριας, για επιτυχία του στόχου του κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά στο πρόγραμμα ήταν εμφανής σε όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης μας. Έχω μάθει πάρα πολλά από την συγκεκριμένη εκπαίδευση και σαν εκπαιδευτής και εισηγητής Σεμιναρίων έχω βελτιώσει κατά πολύ τις μεθόδους μου και πώς να συμπεριφέρομαι αλλά και πώς να μεταδίδω καλύτερα στους ανθρώπους. Το ινστιτούτο ΑΤΙ και η κα. Λία υπήρξε άψογος επαγγελματίας και συνοδοιπόρος μας μέχρι και την επιτυχία της κατάκτησης της πιστοποίησης του Εκπαιδευτή της ΑΝΑΔ.  
Eλένη Λοΐζου
  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» είναι από τα καλύτερα προγράμματα που έχω παρακολουθήσει, με πολύ χρήσιμες πληροφορίες, εξαιρετικό περιεχόμενο και ωραίες τεχνικές κατάρτισης που σε συνδυασμό με την αμεσότητα της εκπαιδεύτριας σε κάνουν να θέλεις να παρακολουθείς το πρόγραμμα συνέχεια χωρίς να βαριέσαι. Πολύ καλά καταρισμένη εκπαιδεύτρια με την κατάλληλη τεχνογνωσία και άριστη επαγγελματίας! Λία είσαι εξαιρετική! Σε ευχαριστώ πολύ, εσένα και την ομάδα σου που με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία πιστοποιήθηκα ως εκπαιδεύτρια επαγγελματικής κατάρτισης! Keep up the good work!  
Λάκης Αργυρού
  … Είχα το θάρρος να ζητήσω βοήθεια, για να μην τα παρατήσω και είχα τη σοφία να επιλέξω σωστά από ποιον να τη ζητήσω. Μετά από αυτό είχα την προθυμία να κουραστώ για να κάνω κτήμα μου την καινούρια γνώση, να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα και να συγκεντρώσω την ενέργεια μου σε όλα όσα ήταν απαραίτητο να κάνω για φτάσω στην επιτυχία. Η Lia Kallidou- Ellina στάθηκε βράχος δίπλα μου, πίστεψε σε μένα και μου έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν για να πιστέψω κι εγώ πως μπορώ να τα καταφέρω. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εκφράζω και δημόσια την ευγνωμοσύνη μου για τον χρόνο που επένδυσε μαζί μου, αγγίζοντας θέματα ουσίας με γνώμονα την επιτυχία του κοινού στόχου. Το εκπαιδευτικό κέντρο ATI Seminar παρείχε την ανάλογη διδασκαλία και όλες τις διευκολύνσεις για να μπορέσουμε όλοι οι υποψήφιοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.  
Ανδρεας Αποστολου
  Όταν ο στόχος είναι να κατακτήσεις μια πιστοποίηση η ανάγκη δεν είναι να βρεις ένα εκπαιδευτή για να σου παρουσιάσει ένα σεμινάριο. Η ανάγκη σου είναι να βρεις ένα άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει και θα σε καθοδηγήσει βήμα- βήμα για να πετύχεις τον στόχο σου. Το ινστιτούτο ΑΤΙ και η κα. Λία Έλληνα υπήρξε άψογος επαγγελματίας και συνοδοιπόρος μας μέχρι και την επιτυχία της κατάκτησης της πιστοποίησης του Εκπαιδευτή της ΑΝΑΔ. Τους ευχαριστώ πολύ και τους προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους σκέφτονται να πιστοποιηθούν Εκπαιδευτές της ΑΝΑΔ.  
Quality and Training Team, MTN Cyprus Ltd
  Η ομάδα Ποιότητας και Εκπαίδευσης της ΜΤΝ Κύπρου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κα. Λία Έλληνα και όλη την ομάδα του εκπαιδευτικού κέντρου Aviation & Tourism Institute, για την προετοιμασία, την υποστήριξη και την ολοκληρωμένη καθοδήγηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης, Επίπεδο 5» με απώτερο στόχο την επαγγελματική πιστοποίηση με επιτυχία.  
Κυπρος Κυπριανου
  Το ΑΤΙ προσφέρει μια άρτια εκπαιδευτική εμπειρία, όπου ο εκπαιδευόμενος αντιμετωπίζεται με απόλυτο επαγγελματισμό και φιλικότητα. Μέσα από μια διαδραστική μορφή εκπαίδευσης από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές, ενθαρρύνεται η ανταλλαγή απόψεων από τους συμμετέχοντες και ενισχύεται η γνωριμία με επαγγελματίες από διάφορους τομείς.  
Γιωργος Α. Φυλακτου
  Στη Cyta στοχεύουμε πάντα στην ποιότητα και στη βελτίωση σε ακόμη ψηλότερο επίπεδα από τα ήδη υφιστάμενα. Έτσι, και με την πιστοποίηση μου ως Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑνΑΔ, στοχεύουμε στη βελτίωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουμε στους συναδέλφους. Έχοντας πολύχρονη πείρα ως εκπαιδευτής, η συμμετοχή μου στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Train the Trainer» του ATI με βοήθησε αποτελεσματικά στην πιστοποίηση μου ως ΕΕΚ. Η δομή, η οργάνωση και η εμπειρία των εκπαιδευτριών στο θέμα, ήταν τα πιο σημαντικά στοιχεία του προγράμματος. Ξεχώρισαν ιδιαίτερα η πρακτική εφαρμογή των όσων μαθαίναμε, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των εκπαιδευομένων.  
Margarita Kouloumbris
  Had both the pleasure and the honour to attend ATI’s Train the Trainer Seminar recently, and not only I was able to gain valuable tips and knowledge regarding the exam, but also extended both my personal and business network. Delivered in a professionally friendly atmosphere, in a very pleasant training environment and through high-quality and targeted training material, Lia and her team were able to fully capture the essence and the scope of the seminar. Constant and warm support was provided both during and after the seminar, guaranteeing success in the exam. I strongly recommend this course to any potential trainer, whether experienced or not, as the whole experience itself is unique and beneficial!  
Theodora Christophi Elston
  Becoming a Certified HRDA Trainer was one of my key targets when I returned to Cyprus from UK three years ago. Following my enquiries on the programme "Train the Trainer" with ATI, which I had to attend in order to achieve that, and Lia Kallidou's enthusiasm and positive comments for the programme my decision to participate was instant! Lia's help did not stop there. She listened to my particular case and advised me throughout the programme and also on my application to HRDA. The programme was structured in a professional manner and taking into account the particular needs of each participant. The assistance and guidance from everybody involved at ATI, in particular Lia Kallidou, contributed to the success of the programme and for me personally in achieving my goal of becoming an HRDA certified trainer. I would recommend the "Train the Trainer" programme at ATI to anybody interested without any hesitation!  
Μαρία Παναγιώτου
  Το εκπαιδευτικό κέντρο ΑΤΙ διαθέτει άριστα καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σε οποιονδήποτε επιθυμεί την προετοιμασία για πιστοποίηση του προσόντος «Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης». Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης ήταν επαρκές και η δομή του προγράμματος ήταν ισομερής στους βασικούς τομείς εργασίας στους οποίους αξιολογηθήκαμε κατά την εξέταση. Η κυρία Λία Έλληνα παρείχε στην ομάδα μας την κατάλληλη προετοιμασία, την ολοκληρωμένη κατάρτιση και καθοδήγηση που χρειαζόμασταν μέχρι την πιστοποίηση. Εκπαιδεύτρια που, μέσα από τον επαγγελματισμό της, προσφέρει θετική ενίσχυση και παρακίνηση για εξέλιξη. Σε ευχαριστούμε που, στην πορεία της προσωπικής κι επαγγελματικής μας ανάπτυξης, αποτέλεσες πρότυπο αξιόλογου εκπαιδευτή και ανθρώπου.